Lagi browsing browsing, nemu lagi tulisan keren. Asli ini keren banget, kenapa keren? Soalnya tulisan ini akan menjawab gundah gulana dan dilema suputar per-“jancukan”. Gila epic banget! Per-“jancukan”! Disini dikupas tuntas langsung oleh ahlinya. Siapa ahlinya? Tidak lain tidak bukan adalah pemilik akun @aslisuroboyo. Cekidot aja deh gimana epicnya.


sa’durunge seng perlu di garisi nang kene “IKI JAREKU, GAK PEDULI OPO JARE WONG, SENG PENTING IKI PENDAPATKU IKI TULISANKU!” 

oke langsung ae, wuakeh arek seng takon karo ngomong nang aku :

1. opo seh artine jancok?

2. jancok iku duso lho!

mboh sopo seng mulai ngomong jancok, gak ono seng ngerti! pokoke sa’weruhku AREK SUROBOYO seng pertama kali ngomong iku! lek disadari seh “biyen awale” iku podo karo artine karo ngencuk (bersetubuh) tapi..tapi..tapi kata jancok iki ngalami perluasan kata. lek saiki jancok iku lek jareku dadi kata seng melok’i “expresi”

contoh :

“jancok, lali gak nggawa duwek cok!”

“hei jancok, yo’opo kabarmu cok?” 

“jancok, aku lulus sekolah cok!”

pas seneng ngomong jancok, pas susah ngomong jancok, pas lapo ae yo jancok!

 trus opo bedane karo FUCK?

saiki aku takon opo artine FUCK? ngencuk? padahal asline fuck iku gak ono hubungane karo artine ngencuk. fuck iku biyen teko singkatan Fornication Under Consent of The King (Hubungan intim telah mendapatkan ijin dari raja).

bingung kok singkatane ngunu? 

ngene critane, pas jaman biyen nang inggris iku kabeh aturan diatur raja, sampe nang urusan nggawe anak/ngencuk! nah gawe seng pengen ngencuk opo nggawe anak iku kudu ijin nang raja, seng oleh ijin bakal oleh tanda tulisan FUCK seng dideleh nang ngarepe lawang omahe wong seng apene ngencuk iku!

saiki…

kedadeane FUCK karo jancok iki podo ae asline, FUCK akhire ngalami perluasan kata seng asale singkatan teko raja inggris, akhire artine iso dadi ngencuk, tapi pas jaman saiki kata fuck iki ngalami perluasan kata maneh, lek gawe wong inggris iku kata seng melok’i “expresi” pisan podo koyo’ jancok.

tapi lek ngomong jancok karo fuck iku duso lho!

sopo seng ngomong duso? pasti dudu teko awakmu dewe toh? pasti dudu teko pikiranmu dewe toh? LEK JAREKU lho yo, jancok iku gak duso! saiki opo seng nggarai jancok iku dadi duso? opo gara-gara seng dipada’no karo ngencuk? LEK JAREKU jancok gk ono hubungane karo agama, tapi jancok iku mek masalah ETIKA karo mindset pikiranmu!

Seng jelas awakmu kudu ngerti panggon pas misuh, ono sopo nang kono, koncomu opo wong tuwomu. soale gak kabeh wong iso nrimo lek ono wong seng lambene misah-misuh ae. opo maneh lek dudu arek suroboyo.

awakmu ngomong jancok karo sopo? pas ono sopo? lek nang wong seng luweh tuwek seng gak ngerteni paling-paling mek ditapuk lambemu, nah lek misuhi wong seng ngerti paling yo dibales pisuhan yoan! tapi cobaen nang arek seng sa’pantaran awakmu, opo maneh koncomu dewe, paling yo dijarno ae, paling malah pisuh-pisuhan. malah ngguyu-ngguyu bareng!

pas posoan = gak misuh?

sepurane aku dudu wong seng MUNAFIK pisan, gara-gara poso terus aku mandeg misuh, trus pas wes mari posoan misuh maneh! iku berarti aku munafik! 

Seng diarani wong munafik iku termasuk seng rai pabrikan pasar turi tapi pas misuh ngomong Fuck dudu jancok! Ce’ luwih keren ngunu tah? -_-

aku ngomong ngene dudu nggarai awakmu kudu misuh-misuh saben dino, saben jam, iki mek pendapatku ae. iki ngunu jareku, gak peduli cangkeme wong liyo. soale aku sadar pas nulis iki pasti ono ae wong seng PRO karo KONTRA tapi iku pancen pendapat wong beda-beda, tapi AKU GAK NGURUS!🙂

sepurane lek basaku campur-campur, soale aku mek pengen tulisanku gampang di ngerteni

nedho nrimo dulur🙂

Gimana? Udah menjawab rasa penasaran dengan asal muasal jancuk? Kalau kurang jelas tanyain aja sama @aslisuroboyo atau main ke aslisuroboyo.tumblr.com. Yowis ngono ae Cuk. Salam olahraga.

About d0th

shut up and move on.

4 responses »

  1. Fansi says:

    Nice reblog. Walopun ngebacanya harus men-translate pelan2. Tapi ngomong jancuk tuh emang seru sih, kayak neken gitu. Sayang kalo cewek biasanya dinilai jelek kalo ngomong gitu.

    • d0th says:

      Asyik ya emang ngomong Jancuk itu. Tapi emang musti liat tempat dan sikonnya sih. Kalau cewek yang ngomong sebenernya sah2 aja. Tapi biasanya mereka kepentok term and condition.

  2. wewe says:

    jnck gugukkk…!!

Ga ada cendol, komen pun jadi. Monggo..

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s